Äntligen

Äntligen har vi haft en väl fungerande natt här hemma. Det känns som om det är längesedan vi hade det. Clara har varit vaken och ledsen nästan varje natt mellan halv två och fyra i en veckas tid och det tar på krafterna måste jag säga. Både för mig och Johan.

Idag börjar älsklingen jobba igen efter att ha varit hemma sedan Clara föddes. Han kombinerade sina pappadagar med semester för att få vara hemma längre med oss. Det har verkligen varit supermysigt!
Men vi var minst sagt lite oroliga för hur det skulle gå med hans sömn inatt. Som tur är så fungerade allt perfekt! Jag ammade Clara vid ett-tiden och sedan somnade hon på min axel istället för att bli ledsen som hon blivit det senaste. Johan kunde lugnt sova vidare. Jag fick också sova rätt så bra i natt. 2 + 4 timmar, så jag är nöjd. Hoppas bara att det håller i sig.

Förmiddagen har flutit på i ett väldigt behagligt tempo. Efter det att Clara ätit på morgonen och älsklingen åkt till jobbet så gick vi och lade oss igen, Clara och jag. Jag vaknade vid halv nio och hann och äta frukost med storasyster innan Clara vaknade och ville ha mat igen. Storasyster packade ihop lite smått och gott och så kom mormor och morfar och hämtade henne. Hon ska vara där i några dagar och mysa i lugn och ro. Hon gillar verkligen att vara där och hon ser det som semester att få åka dit och vara i centrum och göra nästan vad hon vill. Självklart kommer jag att sakna henne, men samtidigt unnar jag henne verkligen att få åka iväg ett par dagar.

Nu ska jag smita in i duschen – jag får passa på när Clara sover – sedan blir det nog en liten promenad med vagnen.
Hoppas ni har en lika skön dag som jag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s