Vilken dag!

Puh, nu är denna, något hektiska dag över.
Det har verkligen varit fullt ös hela dagen. Men positivt är att storasysters dag har varit bra. Skolan var kul med utflykt och allt. Det var inte total katastrof att jag glömt lägga ner engelskaläxan i väskan i morse. Hon hann läsa läsläxan och leka en stund också i eftermiddags innan det var dags för scouter. Hon kom hem därifrån lycklig och luktande som ett helt rökeri… de hade grillat korv.

Positivt är också att jag fick med beröm godkänt på mitt återbesök hos barnmorskan efter förlossningen. Blodvärde på 122 (har nog aldrig haft så bra innan), blodtryck på 110/70 (eller hur skriver man?), jag hade gått ner alla mina graviditetskilon (trots att jag har tryckt i mig godis och kakor det senaste) och jag hade läkt hur fint som helst. Så nu är jag ”utskriven” från mvc. Ha ha

Mindre positivt är att lilla Clara bara vill bli buren. Hon vill inte vara själv, ens i babygymmet. Hon sover dåligt på dagarna och är ofta ledsen. Min misstanke är att de där små vita knopparna i underkäken är besvärliga för henne. Men jag hoppas att hon sover gott i natt och håller tummarna för att morgondagen blir lugn och harmonisk för oss alla.

Nu ska jag gå och krama kudden. God natt på er!

Annons

En reaktion på ”Vilken dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s