Buzzar Natusan bedtime

Nu har jag fått ännu ett paket från Buzzador i brevlådan. Den här gången med produkter från Natusan. I paketet låg en flaska Natusan Bedtime Bath samt Natusan bedtime baby oil. Med i paketet var även en folder med bra och nyttig information om skötning och nattning av små barn samt info om produkterna från Natusan. 

Tanken med denna buzzning är att jag ska testa produkterna i min kvällsrutin med Clara i 7 dagar. Först med ett härligt kvällsbad med Bedtime Bath och sedan med en mysig babymassage med Bedtime baby oil. När de 7 dagarna har gått ska jag rapportera tillbaka till Buzzador hur det gick. Detta är riktigt kul och mysigt att prova! Jag kan säga redan nu att doften på Bedtime bath är jättegod!
Jag har dessutom fått ca 20 rabattkuponger att dela ut, så är det nån som känner att de vill prova själva så hojta till i kommentarsfältet så får ni en kupong. Jag skickar mer än gärna!

Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador.
Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.
Annons

En reaktion på ”Buzzar Natusan bedtime

  1. Angela skriver:

    Hej! Låter jätte mysigt tycker jag. Och vem skulle inte vilja ha massage varje kväll… Jag testar gärna om du har några kuponger kvar:) Olika nattningstips är välkommet. Ha en bra kväll. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s