Ny dag, nya möjligheter

Det var en trött mama som ramlade i säng strax efter nio igår kväll. Fast det är klart att startar dagen redan halv fyra på morgonen/natten så är det inte för tidigt att gå och lägga sig klockan nio.

Idag är livet lite bättre. Visst vaknade Clara en gång i natt, men då var älsklingen uppe och sövde om henne. Lite jobbigt är det att hon inte vill somna i sin egen säng, utan bara i famnen. Men jag fick sova till sju i morse så idag borde jag vara piggare. Idag måste jag ge mig ut på en promenad med vagnen. Det är så lätt att komma på andelningar till att inte göra det, men idag kryper det i hela kroppen av längtan efter frisk höstluft!

Vad ska ni hitta på idag?

2 reaktioner på ”Ny dag, nya möjligheter

  1. Angela skriver:

    Hej! Min sambo tentapluggar inför rättsvetenskapstentan imorgon och jag och Linus ska hjälpa gammelmormor att flytta till sin nya lägenhet. Linus vill inte heller somna i sin säng utan i famnen. Han somnar på tio sekunder efter vällingen men vaknar till flera gånger och slutar inte gnälla förrän han blir upplockad. Då sover han på tio sekunder igen och det är bara att lägga ner honom. Har du något tips på hur man ska göra så är det välkommet. Jag undrar när han ska börja sova hela natten… Ha en bra dag! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s