Renoveringsdags

Igår (söndag) gick startskottet för vår köksrenovering. J har pratat om detta och planerat i princip varenda dag sedan vi flyttade in i april 2010. Nu fick han äntligen köra igång 😉
Jag har gjort en särskild renoverings-kategori här på bloggen och jag kommer att uppdatera när det händer något. Kanske mest för vår egen del, men det kanske finns någon som tycker att det är kul att läsa om sånt också.

Här har J börjat plocka bort köksluckorna. De är nu målade första gången och ligger på arbetsbänken i garaget och väntar på nästa lager färg. (Ignorera oordningen är ni snälla…)

Vad som ska göras är:

 • Köksluckorna ska målas om och få nya handtag.
 • Ny bänkskiva
 • Ny diskho och kran (kranen är redan bytt)
 • Nytt kakel
 • Ny häll och fläkt samt microvågsugn ska fixas
 • Väggarna ska målas om
 • Golvet ska bytas

Det råder lite delade meningar om när detta projekt ska vara färdigt. Min (arbetsledarens) förhoppning är att det är klart till jul, men det tror inte hantverkaren (J) på. Håll tummarna för att detta blir bra nu!

Annons

3 reaktioner på ”Renoveringsdags

 1. Angela skriver:

  Hej! Visst är det kul att göra förändringar:) jag håller på dig, att köket är klart innan jul underlättar ju julen med allt julstök. Om man inte ska fira någon annanstans så klart!
  Kram

 2. Vendela skriver:

  Hejsan,
  vad kul att ni tänkt på det så länge- fantastiskt att väl starta igång. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Vi har just nu en kökstävling som du kan titta på! Vill du ha en liten morot kan du kontakta mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer.
  /Vendela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s