Rapport

Suddig mobilbild på mig och Clara i eftermiddags. Hon vill gärna ta mobilen…

Vill ju rapportera hur dagen har gått. Lillasystern åt ok i morse och somnade i vanlig tid för sin förmiddagsnap. Tyvärr var jag tvungen att väcka henne efter bara en timma (hon brukar sova två på förmiddagen), eftersom vi skulle till BVC.
Mina snälla föräldrar kom och körde oss eftersom jag inte har körkort och det var både regnigt och blåsigt. Mamma följde också med in på BVC som moraliskt stöd. Det var dags för 6-månaderskontroll av läkare. Allt såg fint ut, men Clara blev ledsen redan när läkaren kom fram med stetoskopet. Hon är ju inte så förtjust i främmande människor och den här främmande människan ville pilla och klämma och ha sig och det gillade hon inte alls!
Men jösses vad hon hade växt! Nu väger hon 7270 g (6530 g för en månad sedan) och är 67 cm lång (63,5 cm). Hennes kurvor har gjort ett litet hopp uppåt. Det märks att hon gillar mat. Både ersättningen, gröten och smakisarna av olika puréer.

Sedan var det dags för sprutorna… den här gången var de två som stack samtidigt och då gick det mycket smidigare än sist. Hon satt i mitt knä idag och mormor stod beredd att locka med favoritleksaken direkt efter sticket. Det är vid sådana här tillfällen som det hade underlättat om hon hade tagit napp eller tumme eller någon form av ”tröst”. Nu blev hon ju i och för sig lugn ganska så fort ändå.
Men i kväll har hon varit ledsen och varm och inte alls varit pigg. Hon fick en alvedon när jag bytte till pyjamas, men hon var ändå så hängig att hon vägrade ta flaskan och äta sitt kvällsmål. Hon somnade snyftande i min famn. Stackars liten!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s