Tröttmössa

Idag är jag allt annat än pigg. Jag har sovit oroligt i natt och sprungit upp och kollat till barnen titt som tätt.
Lillasystern hade ju ont i magen och krånglade med maten hela dagen igår och när hon ätit på kvällen så gick jag upp med henne till hennes rum som vanligt. Sedan satt vi i soffan och sjöng och precis när jag ska lägga ner henne i sängen så bubblar det till i magen på henne och så kräks hon över hela sig själv, mig, golvet och lite på soffan. (Mina fårskinnstofflor gick inte att rädda, så nu fryser jag om fötterna må ni tro.) Hon måste ha fått upp allt hon ätit under dagen. Otäckt!

Efter lite sanering så lade vi henne och hon somnade, men jag har varit orolig ändå. Idag är hon lite hängig och inte riktigt sig själv. Typiskt, vi som har tid hos BVC för läkarkontroll och sprutorna som inte blev av sist eftersom hon hade feber då. Vi får se hur det går…

Storasystern kom upp mitt i natten i panik eftersom hon hade sån klåda. Det var bara att gå upp och hjälpa henne. Sedan har hon ramlat ur sängen en gång också. Så henne har jag också kollat till.
Det har varit mycket spring i natt för mig kan man säga…

Nu blir det snabb dusch och fix medan lillasystern sover. Vi ska vara på BVC redan 10:45 och det tar ett tag att göra oss i ordning.
Hoppas ni får en kanon-onsdag! See you later!

Annons

En reaktion på ”Tröttmössa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s