Sex månader

 

Den 29:e november blev vår lilla älskling Clara sex månader. (Kom på att jag glömt posta det här inlägget, dåligt av mig!)
Den här tiden har gått så himla fort!

Så här ser hennes liv ut för tillfället:
Hon sitter mer och mer själv och det är inte alls kul att ligga i babygym och liknande längre. Hon vill vara med! Hon kan rulla från rygg till mage och tvärt om och vill helst bara stå upp i knäet. Clara sover oftast gott om nätterna, somnar vid 19:30 och vaknar vid 6-tiden.
Vi fortsätter med smakportioner av både mat och gröt. Hon verkar gilla dem (förutom morötter) och vi är på väg att ersätta ett mål mat om dagen till fast föda.
Clara gillar fortfarande inte att bada utan skriker och får panik så fort hon ser badbaljan. Det går lite bättre att duscha som tur är. Sedan är hon fortfarande väldigt noga med vilka som får hålla henne eller ens prata med henne. Nu har hon vidgat sin krets lite till mormor, farmor, gudmor Sara och några till. Men kommer okända människor för nära så reagerar hon jättestarkt. Lite besvärligt ibland, men vi jobbar på det. Vad som är lite kul är att hon älskar verkligen sin morfar. Han är skäggig och alla de andra barnbarnen har ryggat undan lite, men inte hon. De två har en speciell kontakt och det värmer mitt mammahjärta (pappas prinsessa som jag är…) ♥

 

En reaktion på ”Sex månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s