Söndag

Brrrrr. vilken dag jag har idag.
Igår var jag helt slut när jag kom hem från stan (vi avslutade min shoppingtur med en storhandling och var inte hemma förrän strax innan klockan sju). Efter att ha lagt Clara och ätit lite snabb middag och fruktsallad så däckade jag i soffan med min huvudvärk. Denna utvecklade sig snabbt till migrän och det slutade med att jag låg i sängen innan klockan nio. Jag kan säga att i nuläget vill jag aldrig mer sätta foten i en affär!

Idag vaknade jag med samma otäcka huvudvärk och fick ta en tablett och ligga kvar ett par timmar för att kunna gå upp över huvud taget. Jag mår fortfarande väldigt illa och är seg i huvudet. Men det är bara att bita ihop. För i eftermiddag ska vi nämligen ha födelsedagskalas här för älsklingen, som fyller år på tisdag.

Hoppas ni andra mår bättre än jag!
Återkommer förhoppningsvis efter kalaset – då ska jag visa de få saker som fick följa med hem igår.

Annons

2 reaktioner på ”Söndag

  1. Sahra skriver:

    Vad tråkigt att det slutade med migrän. En shoppingdag ska vara njutningsfull. Det är sant att vissa affärer är mer migränframkallande än andra. De med alltför hög dunkadunkamusik, starkt ljus, mycket folk. De försöker jag undvika. Hoppas du piggar på dig till kalaset. Jag lider med dig. Det vet du. Jag har samma eländiga skitproblem. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s