Lördagsmorgon

Nej, men vart tog sommaren vägen? Det var ju så skönt väder tidigare i veckan! Nu är det regnskurar hela tiden här.

Vi hade en lugn och trevlig midsommarafton här hemma igår. Ett par goda vänner och älsklingens syster var här. Barnen stormtrivdes med all uppmärksamhet, vi åt massor av god mat (och tårta!), spelade kubb och pratade både länge och väl. Regnet kom inte hit förrän framåt halv-nio på kvällen, så vi hann vara ute lite också. Inget traditionellt midsommarfirande kanske, men väldigt mysigt.

Idag är det desto segare här (trots total frånvaro av alkohol i gårdagens firande.) Jag har ont i hela kroppen och framför allt av foglossningen. Det blev lite mycket gående i trapporna och annat påfrestande igår. Men då är det skönt att man kan vila upp sig hela dagen! Jag har legat på soffan, suttit lite vid datorn, sovit en stund och inte ansträngt mig något vidare. Nu sover Clara sin middagslur och storasystern och älsklingen är ute i garaget och snickrar och pillar och håller på.

Lite senare blir det nog fika och spela något kul spel. I morgon ska vi åka och lämna storasystern hos sin mormor och morfar. Hon vill vara där och mysa i ett par dagar nu när det är sommarlov.

Vad har ni för er idag?

(Bild)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s