Sjukstuga

Här är det sjukstuga idag. Igår var Clara riktigt hängig på eftermiddagen. Grinig och lite småvarm. Jag vet inte hur många bajsblöjor jag bytte igår, men många var det. Hon ville nästan bara vara i famnen och ville inte sysselsätta sig själv. Idag var hon piggare på morgonen, men sedan innan lunch blev det likadant som igår. Kanske är det ännu fler tänder på gång? Två har brutit igenom helt och det ser ut som att två till är på gång.

I morse ringde älsklingen vid fem minuter i fem och berättade att han var på väg hem med storasystern (de var på scoutlägret ERA utanför Värnamo). Hon hade kräkts flera gånger, stackarn. Hon far fortsatt kräkas med ett par timmars mellanrum hela dagen. Allt hon får i sig är liiiite vatten i taget och det kommer upp igen. Nu har hon dessutom fått feber. Jag tycker så synd om henne! Hela hon är som en urvriden trasa och hon gråter för allt roligt hon missar på lägret…

Älsklingen stannar hemma tills i morgon bitti, han är ju en av ledarna för scoutgruppen på lägret, så han måste ju tillbaka. Hans del av allt det jobbiga som händer just nu är att vi fått plocka ett antal fästingar på honom nu under eftermiddagen. Blä!

Är så glad för att ni kikar in här, även om uppdateringarna inte alltid duggar tätt!

Annons

En reaktion på ”Sjukstuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s