God morgon tisdag

20121204-001555.jpgSå här lite snö låg det här i går eftermiddag. Nu är det mycket mer!

God morgon alla fina bloggvänner!

I natt har jag i alla fall fått sova knappa fem timmar, men lik förbaskat känner jag mig som en zombie. Nu är det kaffe och varma frallor på gång, sedan känns det säkert bättre!

20121204-074511.jpg

Nu på morgonen har jag självklart tittat på julkalendern på TV tillsammans med barnen. Lilla prinsessan är helt klart för liten. Hon förstår inte alls vad det handlar om, så det är nog mest för min egen skull, den är ju rätt så bra. Jag tror aldrig man blir för gammal för att titta. Tittar ni på årets julkalender och vad tycker ni?

Gårdagens träning gick hur bra som helst! Linda har verkligen skrivit ihop ett kanon-program till mig, helt anpassat efter mina förutsättningar. Nu längtar jag tills ikväll när jag kan få tid till att köra nästa pass.

Önskar dig en underbar tisdag!

Annons

4 reaktioner på ”God morgon tisdag

  1. Cissi - mamma till Emma och smurfen skriver:

    Tycker att kalendern är jättemysig och är väldigt överraskad över hur mycket Emma skrattar och är med.. Trodde hon var på tok för liten, men tydligen är hon inte det för råttfällor som slår igen på näsor och spöksnor 😉

    Hoppas du får en bra dag!

  2. Therese skriver:

    Vi hinner inte kolla på morgonen, och kan inte hålla oss till kvällen. Så vi har börjat titta på datorn samtidigt som vi har glöggmys! Tycker den är jättebra, Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s