God morgon torsdag

20121206-083254.jpg

God morgon på er!

I natt fick jag sova nästan fem timmar i ett sträck, men ändå känner jag mig som överkörd av tåget. Det kan vara för att jag har en förkylning som håller på att bryta ut. (Hoppas inte!)

Igår hade jag en vilodag från träningen. Jag var lite småförkyld och hade en del träningsvärk. Sedan har jag kommit fram till att det kan vara bra att köra två kvällar, sedan vila en. Då blir det 5 dagar i veckan. Men ikväll kör jag i alla fall igen!

Här blir det en lugn dag. Det fortsätter snöa ute och jag tror att jag ska ta en drabbning med tvättkorgen sedan. Lite senare idag ska jag visa vad som var i ett kul paket som hittade hit igår.

Hoppas ni får en bra torsdag!

(Bildkälla)

Annons

4 reaktioner på ”God morgon torsdag

  1. Linda Ro skriver:

    Duktig du är .. men var försiktig med träningen om du är förkyld.. OM du vill träna så göra mer rörelsen utan puls… Bara för att hålla igång.. Hoppa över uppvärmningen (joggen på stället) och gå bara igen övningen .. Håll så låg puls som möljlig OM du känner dig förkyld alltså…
    Kramar

  2. Eva skriver:

    Ja 5 timmar är för lite jag behöver 7-8 för att må bra 🙂 men det får du ta igen sen när små grynen är äldre …ja träna inte om du är förkyld låt kroppen återhämta sig ….ha den bästa dagen kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s