Buzzar Dove Pure & Sensitive

20121211-222723.jpg
Härom dagen fick jag hem ett nytt paket från Buzzador. Jag ska få vara med och buzza Dove Pure & Sensitive bodylotion. Den är extra bra för den som har känslig hy.
På vintern blir jag ofta så torr att det kliar och svider i huden så det ska bli så skönt att få prova denna bodylotion. Den ska återfukta huden på djupet och göra den len och det ser jag fram emot.
Jag har 8 småflaskor att dela ut och de flesta har jag funderat ut vem som ska få prova på, men jag har ett par över ändå. Bor du i närheten av mig och vill prova skriv en kommentar så kanske vi kan lösa det.20121211-222753.jpg
Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.
Annons

En reaktion på ”Buzzar Dove Pure & Sensitive

  1. Linda Ro skriver:

    Jag är en buzzador men jag kommer sällan med.. Jag tror jag är för dålig..

    Hoppas din dg blir bra trots att det är mycket att göra…
    Ser fram emot bilder på luciatåget…
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s