Lördag

20121215-000624.jpgJag och lilla prinsessan igår kväll.

God morgon på er!

Här körde vi igång dagen redan 04:15 idag. Det var lilla prinsessan som började leka och prata högljutt i sin säng och väckte oss andra. Strax därefter varnade brandvarnaren för att batteriet behövde bytas och därmed var hela familjen uppe och igång. Det kommer bli en lång dag idag känner jag efter fyra timmars sömn. Det har varit en katastrofal vecka på den fronten. De senaste fyra nätterna har jag sammanlagt sovit 15 timmar (2+3+6+4) och det är långt ifrån tillräckligt känner jag.

Igår kväll hade älsklingen med sig libanesisk mat hem för att fira att vi fått sålt lägenheten. Allt blev klart i torsdags och det är nu bestämt att vi flyttar redan i början av februari!
Sedan blev det kaffe och glass framför På spåret innan han somnade i soffan. Vi är båda väldigt trötta efter veckans jobbiga nätter. Själv satt jag uppe och väntade på sista amningen och läste bloggar. Jag kan tycka att de där stunderna i absolut tystnad när man får göra vad man vill kan vara väldigt sköna!

Idag ska vi (om vädret tillåter) ut och hugga gran med lilla prinsessan. Ikväll är vi bjudna till mina föräldrar på middag.
Vad ska ni ha för er?

Annons

4 reaktioner på ”Lördag

  1. Paula´z Värld skriver:

    Hoppas att du fått sova i natt!
    Här blir det kanske Karleby i snöyran, vi ska se nu. Och sen ikv troligen ut o äta 🙂
    Ha en bra dag!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s