It’s friday ♥

friday 2God morgon fredag och första februari!

Lillprinsen somnade ca 19:00 igår. (Jag somnade vid midnatt). Maken gav honom välling vid 04:30 så att jag skulle få sova. Men 05:30 ville lilla prinsessan starta dagen. Jag lyckades förhala det i en halvtimma i alla fall.

Nu hoppas jag det vänder snart för lilla prinsessan, för igår hade hon det jättejobbigt! Hon gick och snörpte ihop munnen och höll sig om kinden så hon måste haft rejäl tandvärk. Hon fick alvedon och det verkade hjälpa en liten stund.

Idag har vi fullspäckat schema. Älsklingen har semester och det gäller att utnyttja tiden väl! Vi börjar med att packa ihop lilla prinsessans saker och köra henne till mina föräldrar. Hon ska få vara där och busa och mysa så att hon slipper allt det röriga med själva flytten. Detta innebär också premiär för att sova borta!
Sedan ska vi vidare in till stan för att uträtta en massa ärenden och äta lunch. När vi har gått i alla butiker vi tänkt oss så bär det av hemåt igen. Sedan ska det packas och köras saker till huset resten av dagen. Svärmor kommer och underhåller lillprinsen ett tag så att vi kan fokusera på flytten.

Ni glömmer väl inte ta en lott i min tävling!! Om man inte har fb kan man ju tipsa vänner på annat sätt (t ex via mail)!

(Bildkälla)

Annons

2 reaktioner på ”It’s friday ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s