Onsdag 6 februari

beyourselfGod morgon onsdag!

i natt är det nästan guldstjärna till lillprinsen. Han sov 18:30-23:30. Sedan ammade vi och sov sedan mellan 01 (han hade lite svårt att somna om) och 06. Jag kom faktiskt i säng innan 22!

Det blev nästan ingenting uppackat igår, trots hjälp från mina föräldrar. De små barnen är fortfarande väldigt oroliga och påverkade av flytten och kräver mycket tid. Men jag fick i alla fall upp gardiner i köket!

Stora prinsessans tand var ju ute innan hon kom hem från skolan, precis som jag trodde. Nu har hon bara en tand kvar att tappa! På kvällen hade vi utvecklingssamtal på nya skolan och jag måste säga att jag är glad att vi bytte mitt på året. Det verkar vara lugnare på nya skolan och mycket mer ordning och reda.

Gårdagen slutade inte så bra. Jag hade värk i hela kroppen och lite feberfrossa. Usch, ledvärken sitter i idag också! Idag har jag inga stora planer. Det handlar mest om att ta sig igenom dagen och se till att försöka få rutiner i vardagen igen.

Hoppas att ni får en fin onsdag!

(Bildkälla)

Annons

2 reaktioner på ”Onsdag 6 februari

  1. Paula´z Värld skriver:

    Vad bra att du fick sova ut lite !
    Hoppas att du inte blir sjuk! Jag har lite ont i halsen o ledvärk..fast ledvärken är ju reumatism. Jag blir ju alltid jättesjuk då jag blir förkyld 😦 Beror på min reumatism…

    Ha en fin onsdag!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s