Ho ho onsdag

tumblr_miz0twFTq71qa6tg8o1_500_large

God morgon, det är onsdag och mitt i veckan!

Det har varit ännu en natt med bra sömn för lillprinsen. Yay!! Jag har däremot haft svårt att sova och har krampat med käkarna, så idag har jag ont i käken och varenda muskel i kroppen känns det som.

Igår var lilla prinsessan hos sin mormor och morfar och lekte nästan hela dagen så jag och lillprinsen var ensamma hemma. Tyvärr så led han av en grym separationsångest så jag fick inte ett dugg gjort ändå. På eftermiddagen blev det en liten promenad ner till stora prinsessans skola för att möta henne i det vackra vårvädret och sedan sov lillprinsen gott ute i vagnen i 2,5 timmar. Skönt!
Kvällen präglades av bråk kring läxläsning med stora prinsessan. Mindre kul och otroligt energikrävande.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag känner mig alldeles tömd på energi efter gårdagskvällens bråk. Kanske blir det en promenad i eftermiddag.

Vad har du för planer för dagen?

Jag önskar jag dig bra onsdag! Snart är det helg igen!

(Bildkälla)

3 reaktioner på ”Ho ho onsdag

  1. Therese skriver:

    Visst är det jobbigt med läxbråk, varje dag är det tjafs om det här med någon av döttrarna. Maken slipper det alltid då han är på jobbet, Otroligt energikrävande! Kram

  2. Eva Wikmark Walin skriver:

    Ja läxbråk och barnbråk överhuvudtaget tär….usch! det kan man vara utan… idag har vi superfint väder i Stockholm så jag tog en powerwalk på morgonen och skall nu förbereda 3 dgrs jobb i Cph, åker imorgon. Tack för din titt på min sida, nu ligger gästbloggen ute, läs den gärna så blir Tom glad! kram och hoppas att du får en mer avslappnad och skön dag idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s