App-tips till barn

Jag måste tipsa alla med Iphone eller Ipad om en helt suverän barn-app. Den heter Natti natti lilla får och är gratis i grundutförande (man kan köpa till fler djur inne i spelet för en liten peng). Denna app är ovärderlig här hos oss.

natti

Beskrivning: ”Natti Natti!” är den perfekta appen med söt musik och elegant berättad, för den bästa sovritualen varje dag. I hela huset släcks lamporna och till och med djuren i ladan är trötta. Men vem ska natta dem? Vem släcker ljuset i deras spiltor? Detta är uppgifterna för små barn i åldrarna 1-4. Att se hur alla djuren somnar är ett ljuvligt sätt att komma I rätt stämning vid läggdags.
mzl.xzjlwrtt.320x480-75

Lilla prinsessan nattar alla djuren i tur och ordning innan hon sover middag och hon tycker att det är lika kul varje gång.

mzl.ebtlxrwx.320x480-75

Man kan sätta spelet på autoplay och då sköter djuren sig själva och lampan släcks efter ett tag. Det blir lite som en film. Annars kan man trycka på alla djuren och de hoppar runt och låter och så. Det är nästan roligast tycker lilla prinsessan. Eller att försöka väcka djuren igen när man släckt lampan. Då tittar de upp och somnar om. Supergulligt!

mzl.qcpvguih.480x480-75

Annons

En reaktion på ”App-tips till barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s