Buzzar Coldy halsspray

Härom dagen fick jag hem ett nytt paket från Buzzador. Jag ska få vara med och buzza Coldy halsspray. Det har varit spännande att få prova något som faktiskt hjälper mot halsont när man är förkyld!

Första sprayningen var nästan lite obehaglig, mest för att man är ovan, men sedan var det inga problem. Sprayet funkar snabbt och är smidigt att använda. Det har en fräsch och god smak. Maken har också haft halsont och testat i ett par dagar och han är också positivt överraskad.

Är det någon (gärna på nära håll) som lider av halsont nu, får ni gärna prova och kommentera sprayen. Hör av er i så fall!

1362403852230

Produktfakta (lånad från hemsidan)

Coldy Halsspray används för effektiv lindring och förebyggande av halsont. Coldy fungerar både på symtomen på halsont och mot orsaken. Coldy Halsspray kan sprutas in i halsen, och verkar därför på rätt plats. Innehåller antibakteriella komponenter som förkortar och lindrar halsontet.

Den aktiva beståndsdelen i Coldy (FFA) lägger sig som en film på insidan av halsen och runt partiklar som t.ex. bakterier och virus och förhindrar att partiklarna binder sig till halsens cellvägg. Detta förhindrar att fler bakterier och virus kan sätta sig på ytan och förlänga symptomen, vilket ger slemhinnan i halsen tid att regenerera.
Kan användas från 4 år.
—-
Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s