Söndag

20130324-070510.jpg

God morgon söndag 24 mars!

Efter jobbet igår blev det en liten tur på stan i väntan på bussen. Ska visa senare vad som fick följa med hem. Stora prinsessan kom och mötte mig vid bussen och så promenerade vi tillsammans hem. Så mysigt! De andra tre sov när vi kom hem, alla lika förkylda och hängiga. Det är bara stora prinsessan som börjar friskna till och det är nog hon som smittat oss andra.

Till middag blev det pastasallad. Det var stora prinsessan som både önskat och fixat maten. Det är så mysigt att hon börjar ta lite initiativ i köket tycker jag. Tyvärr så stannade allting av efter middagen. De små barnen blev akut trötta och skulle lägga sig, men det krånglade både med matning och läggning av dom båda, så de somnade inte förrän strax innan 20. Då däckade även maken och stora prinsessan sov även hon innan 21. Alltså blev jag ensam kvar uppe. Lite antiklimax sådär på lördagskvällen.

Idag startade dagen redan 06 på grund av snoriga barn som inte kunde sova. Vi är alla trötta och slitna, så det blir nog en lugn dag. Stora prinsessan ska till sin pappa om ett par timmar och sedan blir det så där jobbigt tomt igen!

Önskar er en skön söndag! Vad ska ni hitta på?

(Bildkälla)

Annons

2 reaktioner på ”Söndag

  1. Paula´s Blogg skriver:

    En skön söndag med andra ord 🙂 Likaså här…inget inplanerat..blev en prommis nyss i det fina vädret. Jag är lite förkyld..blää..

    Ha en fin söndag!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s