♥ Måndag

tumblr_mk3wy6AQZs1rbefomo1_500_large

God morgon måndag och våffeldagen!

Igår var en alldeles underbar, vardaglig söndag här hos oss utan vare sig måsten eller planer. Vi var ute i trädgården och lekte i det fina vädret. Vi tog en promenad hela familjen för att lämna stora prinsessan hos sin pappa (som bor på gångavstånd från oss). Sedan blir det ju väldigt tomt efter stora prinsessan, det tycker vi allihop. Det badades och mystes och vi hann fix lite här hemma också.

Jag hade 100 olästa blogginlägg som nästan alla lästes igår kväll. Så skönt med egentid. Kaffe och glass (ChokoFilijoko från GB, så god!) framför datorn i lugn och ro! Det har faktiskt inte blivit någon TV på hela helgen (förutom Gladiatorerna i fredags då.) Skönt!

Idag startade dagen redan 05:30, men det gör inget när man ser att det kommer att bli en dag med strålande solsken! Dessutom verkar förkylningen vara på väg att lämna huset. Allt har flutit på som en dans nu på morgonen och det känns som att det kommer bli en riktigt bra dag! Lilla prinsessan hjälper så gärna till med tvätt och annat och jag funderar på om vi inte ska ta våfflor till lunch hon och jag. Det är ju ändå våffeldagen!

Hur gör ni era våfflor? Eget recept eller mix? Sylt eller bär till, glass eller grädde?

Hoppas ni får en bra måndag! ♥

(Bildkälla)

Annons

3 reaktioner på ”♥ Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s