Onsdag 3 april ♥

17101_497539520283935_1726654955_n(Bildkälla)

God morgon onsdag!

Här är det tvära kast för mig just nu. Igår jobbade jag och var grymt effektiv på jobbet. Jag kände mig väldigt uppskattad för det var många som sökte upp mig för en liten pratstund och tyckte det var kul att se mig igen. Tänk vad sju månader går fort!

Idag är jag hemma och är föräldraledig igen med allt vad det innebär. Stora prinsessan kommer hem från mormor och morfar om en stund. Hon valde ju att stanna där i lördags för att få ligga på soffan i pyjamas och äta glass lite på sitt påsklov. Här hemma är det ju ofta full fart redan tidigt på morgonen.
När de lämnar av stora prinsessan så tar mormor och morfar med sig lilla prinsessan istället. Hon ska få en dag av lek och bus och 100% uppmärksamhet. Det är verkligen underbart att ha mina föräldrar så pass nära. De är ju pigga pensionärer och tycker att det är så kul med barnbarn.

Vi får se vad jag hittar på med stora prinsessan och lillprinsen resten av dagen. Kanske en promenad bor till centrum (tar ca 15-20 minuter) med en fika på lilla konditoriet eller en stund ute i solen. Vi får se. Det är härligt att ha en oplanerad dag så här när solen skiner.

Hoppas ni får en solig onsdag!

Annons

2 reaktioner på ”Onsdag 3 april ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s