Det kom ett paket

20130407-182734.jpg

Precis innan påsk kom detta spännande paket hem till oss. (Redan dagen efter beställning!) Innehållet var en vackert inslagen påskpresent till lillprinsen från Babygifts.se, som jag skrev om här. Ni vet butiken med budskapet som fångade mitt intresse…

20130407-182822.jpg

Lillprinsen hade lite svårt att öppna själv, så mamma fick hjälpa till. I paketet låg den sötaste lilla drake ni kan tänka er.

20130407-182846.jpg

När paketet väl var öppnat var lilla prinsessan snabbt framme och snodde till sig draken. Hon kramade och pussade den och ville inte släppa den ifrån sig.

20130407-182941.jpgSå här fin är den, med söta vingar och färgglada taggar på ryggen!

Nu har draken bott hos oss i en vecka och jag kan säga att barnen nästan slåss om den. Draken får vara med om allt möjligt kul och älskas av båda de små! Det är en rejäl, välgjord leksak och man behöver inte oroa sig för att den ska gå sönder, som med så många andra leksaker idag. Sedan är det kul med unika saker som man inte hittar i varenda leksaksaffär tycker jag!

Stort tack till Kristina och Babygifts.se!

Kika in i butiken och se alla otroligt fina produkter de har! Ekologiska babykläder, skallror, snuttefiltar, virkade dockor och andra fina presenter till baby och barn! Eller varför inte passa på att följa Babygifts.se på Facebook och se alla nyheter först av alla.

Annons

En reaktion på ”Det kom ett paket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s