Nestle Min frukt

1354_MinFrukt_pages_600x250_3
Som jag nämnt tidigare så är jag en Buzzador. I dagarna fick jag mail om att jag har kommit med i en kampanj där jag ska buzza Nestlé Min Frukt.

”Nestlé Min Frukt -fruktpåse, Ett naturligt och praktiskt mellanmål. Dagens föräldrar och barn gillar en fartfylld tillvaro. För att orka behöver barnen små mellanmål med nyttigt innehåll. Nestlé har därför tagit fram en fruktsmotthie med 100% ekologisk frukt utan några tillsatser.Påsen är lätt att ha med överallt och barnet kan själv äta utan hjälp.”
Jag tycker det ska bli spännande att se om de små kommer att gilla detta. Både smoothies och frukt brukar gå hem i vanliga fall så jag tror att detta kommer att bli en hit. Är du intresserad av att testa till ditt barn så hör av dig.

—-

Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.

Annons

En reaktion på ”Nestle Min frukt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s