Skolavslutning

20130614-062943.jpg

Igår kväll var jag på stora prinsessans skolavslutning. Det var fart och fläkt precis hela tiden. Sång, musik och spex. Även om den där känslan som man får av Den blomstertid nu kommer i en stor kyrka inte riktigt infann sig så var det en kul avslutning.

Extra kul också att avslutningen låg på en kväll så att fler föräldrar och syskon kunde vara med. Tyvärr så var det mitt i mina småttingars läggning, så maken stannade hemma med dem.

20130614-062954.jpg

Efteråt så hade vi sommarlovsfika hemma med frosen cheescake med färska svenska jordgubbar. Mums! Stora prinsessan fick en liten sommarlovspresent också såklart! Hon var minst sagt nöjd med sin avslutning och glad över att ha sommarlov. I höst börjar hon i 5:an. Hjälp vad tiden går fort!

Annons

3 reaktioner på ”Skolavslutning

 1. Paula´s Blogg skriver:

  Jättefin är hon 🙂 Kul med skolavslutning!
  Våra ungdomar har ju gått högstadiet o dit slipper det inga föräldrar…Jessica gick ut nian med bra betyg, gymnasiet nästa. Andreas gick ut åttan o ska börja på nian. Och Cecilia blev student o har sökt till 3 olika skolor. Borde få veta före midsommar hur det gick. Hoppas att hon slapp in till Barnträdgårdslärare. Dit vill hon mest!

  Ha en fin lördag!
  Här regnar det….

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s