Buzzar Nestle Min frukt

20130627-215449.jpg

Som jag nämnt tidigare så är jag en Buzzador. Innan midsommar hämtade jag mitt paket med Nestlé Min Frukt och nu har vi testat här hemma och även delat ut till alla små kids vi känner.

”Nestlé Min Frukt -fruktpåse, Ett naturligt och praktiskt mellanmål. Dagens föräldrar och barn gillar en fartfylld tillvaro. För att orka behöver barnen små mellanmål med nyttigt innehåll. Nestlé har därför tagit fram en fruktsmothie med 100% ekologisk frukt utan några tillsatser.Påsen är lätt att ha med överallt och barnet kan själv äta utan hjälp.”
Detta gick definitivt hem hos mina små! De gillade smaken på påsarna bäst och tyckte att bägarna var ok. Jag gillar verkligen påsarna. Bättre förpackning när man är on the go får man leta efter!
20130627-215509.jpg—-

Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.

Annons

En reaktion på ”Buzzar Nestle Min frukt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s