Hej fredag!

20130823-072244.jpgJag och stora prinsessan i morse.

Det är en otroligt trött mamma som sitter på den här sidan tangentbordet. Jag känner mig som överkörd av tåget idag. Vet inte riktigt varför, men det har faktiskt varit en lite småstressig vecka.

Igår var stora prinsessan för första gången på höstens nya aktivitet, nämligen bågskytte. Hon tyckte det var väldigt kul och maken verkar också lite sugen på att börja. Kul med gemensamma aktiviteter tycker jag!

Det är sista jobbdagen för veckan (såklart) och jag hoppas verkligen på lite mys ikväll. Tända ljus, lite gott och någon film på TV kanske. De är på sätt och vis mysigt när hösten börjar komma krypande och man får kura ihop sig i soffan med gott samvete, eller hur?

Vad blir det för fredagsmys hos er? Jag önskar er en härlig fredag!

Annons

3 reaktioner på ”Hej fredag!

  1. Paula skriver:

    Vad fina ni är på bilden 🙂
    Vi har sool idag..lite sådär disigt som det brukar vara på hösten. Rätt så varmt i alla fall. Ikv blir det nog inte såå mycket myys. Mats ska ha balat klart, så ungdomarna får säkert fara o ge ensilget ikv. Imorgon ska vi till en marknad o på kvällen troligen ut o äta 🙂 Blir nog inget inlägg imorgon, möjligen på söndag..funderat på att flytta mej tillbaka till wordpress..men vi ska se nu..
    Hoppas att ni får en fin fredag!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s