Rabatt

Om jag har några läsare som är gravida eller ammande vet jag inte, men jag vill ändå dela med mig av detta trevliga erbjudande jag fick på mailen:

image002”Välkommen in till 4mom.se! Här kan du shoppa de kläder du behöver under din graviditet och amning.  För dig som väntar barn finns ett fint urval av plagg och stöd som underlättar när magen växer, stödbälten, stödgördlar, stödstrumpor och gravidbh. Missa inte heller våra nya mammaklänningar för höst/vintersäsongen! Vi har snygga mammakläder från flera ledande märken till riktigt bra priser. Här hittar du mammabyxor, mammaklänningar, toppar och linnen från Boob design, Jojo Maman Bébé och PolaMaria m.fl.

Hos oss finns det också ett riktigt bra utbud av amningskläder. Vackra amningsklänningar, toppar, amningslinnen, koftor och bra amningsbh till fina priser.  Amning ligger 4mom varmt om hjärtat så i en barnmorskeshop finns det förstås mer som underlättar den första tiden med den nyfödda babyn .  Här kan du handla stadiga amningskuddar från ledande märken, bärsjalar i olika modeller och den nya amningssjalen Boobytrapper.

4mom vill ge dig och dina bloggläsare en exklusiv rabatt – ange endast kod: bloggAW13 i kassan så får du 15% i rabatt på ditt köp.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s