Fullt ös

Idag har det varit fullt ös hela dagen. Först start av inskolning av lillprinsen på förskolan. Vi var bara där en timma och han verkade tycka att det var jättekul! Men efter ca 40 minuter så hade han fått nog av intryck och blev gnällig.

Efteråt mötte vi upp maken och lilla prinsessan. Vi tog en sväng till ICA för att fixa mat till lunchen och så fick Gustav & Lillan ett besök. Sedan skyndade vi hem och åt lunch. Så sov de små middag och jag skyndade iväg igen.

20130923-155935.jpgJag mötte upp stora prinsessan som hade tid hos tandläkaren. Dags att plasta kindtänderna. Sedan lämnade jag tillbaka henne på skolan och gick hem för att dricka lite kaffe.

20130923-195852.jpgEn timma senare stack jag tillbaka till skolan och mötte upp stora prinsessan igen. Det var dags för terminens utvecklingssamtal. Det finns lite smått och gott att jobba med men det är ändå hästlängder bättre än på den gamla skolan.

När vi sagt tack och hej så cyklade stora prinsessan hem till sin pappa och jag gick hem. Jag fick nästan vända i dörren för det var dags att åka in till stan och storhandla…

Nu ikväll när barnen lagt sig så blev det Halv åtta hos mig och Vem tror du att du är med Björn Skifs på TV. Nu ska jag ta hand om lite disk och sedan väntar sängen.
Natti!

Annons

En reaktion på ”Fullt ös

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s