Clara två år

20130810-095715.jpg

I slutet av maj blev ju Clara två år. Denna milstolpe har jag ju glömt att blogga om! Så här såg livet ut då.

Hon går, springer och spelar fotboll som värsta proffset. Det är sällan hon är stilla! Hon är oftast omtänksam mot sin lillebror och klappar honom fint.

På mindre än ett år har det tittat fram hur många tänder som helst (hon fick ju första vid 13-månaders ålder) och hon har varit febrig, snorig och haft riktigt ont varenda gång. Inte kul alls!

Hon sover fortfarande hela nätterna från ca 18.30 till 06.30 utan avbrott. Något som vi föräldrar uppskattar! Hon kan fokusera länge på att t ex pussla, titta i en bok eller bygga med klossar, men leker också roll-likar med sina gosedjur.

Hon pratar också konstant. Nya ord poppar fram varenda dag. De enda gångerna hon är tyst är när hon sover eller fastnat framför något program på TV:n. Sedan är hon periodvis fasligt blyg, i alla fall de första 15 minuterna när hon träffar någon.

Hon är verkligen hur härlig som helst. Det är underbart att få följa med på hennes upptäcktsfärd i världen! Vi är verkligen lyckligt lottade som har fått en så underbar liten prinsessa!

Annons

En reaktion på ”Clara två år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s