November

november

Nu närmar sig året sitt slut och den enligt mig längsta och tråkigaste månaden är här. November händer det liksom inte så mycket och det är jättemörkt och så väntar man bara på advent egentligen.

Idag jobbar vi bara halvdag (den enda dagen på året som det är så) och det är skönt! Sedan ska jag hem och hämta barnen och mysa med dem hela eftermiddagen.

Det kom inga utklädda barn och ringde på här igår. Men det råder visst förvirring om huruvida det är Halloween (31 oktober) eller Allhelgona (2 november) som man går runt och knackar dörr. Vi får se om det kommer några i morgon istället (eller ikväll kanske.) Fick du besök igår?

boo(Bildkälla båda bilderna)

Annons

3 reaktioner på ”November

  1. Monica skriver:

    Hej! Vi hade besök av några utklädda barn igår. Men för min del får de gärna hoppa över vårt hus. Vi firar inte Halloween hos oss. Hoppas ni får en mysig allahelgonahelg. Kram

  2. Paula´s Blogg skriver:

    Godmorgon! Inga besök här ….har nu inte slagit såå igenom i Finland…Allhelgonahelgen är det ju så ibland är det den 2 nov….Vid Stadshotellet är det Halloweenparty imorgonkv. Alla som är utklädda slipper in gratis! Vi ska inte dit. Blir mat vi O`Learys(finns i samband med stadshotellet) o sen ska vi på dansgala
    Ha en fin helg!

    Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s