Statusuppdatering

20131117-200249.jpg

Nu efter helgen kan vi konstatera att vi fortfarande inte är friska här hemma. Igår var lilla prinsessan feberfri hela dagen, men energilös. Hon började komma igen med ätandet (här ovan vispar hon pannkakssmet till lunchen).

Tyvärr så fick vi ett bakslag när hon vilade efter lunchen och vaknade i panik. Hon höll sig för ena öret och skrek att vi skulle ta bort det (!). Hela eftermiddagen gick åt till att försöka lugna henne och få henne att må bättre. Till slut fick maken sätta sig i bilen och åka med henne…

Det var en minst sagt jobbig lördag, fylld med gråt och oro. Dessutom vaknade hon vid två-tiden i natt och då hade hon feber igen! Som tur är så var den borta i morse.

20131117-200304.jpg

Lillprinsen hostar och är lite snorig, men är annars fullt frisk. Skönt att slippa ha två sjuklingar, men lite svårt att sysselsätta honom ibland.

Idag har det gått lite lättare. Lilla prinsessan var feberfri i morse och åt både välling och macka med god aptit. Sedan lekte hon lite och tog slut på sin energi igen. Det är så svårt att få henne att äta och dricka och det är jättefrustrerande!

Men så när hon vaknade upp efter sin eftermiddagslur så hade hon feber igen och var jättehängig! Lite ipren och så en stund i soffan framför favoritfilmen Bilar så var hon med på banan igen. Dock så haltar det där med att äta och dricka fortfarande.

Det blir alltså en vab-dag igen för mig i morgon. Vi får se om feber-cirkusen fortsätter eller om det äntligen har vänt. Första sjukdagen för lilla prinsessan var torsdagen vecka 43… sedan dess har hon egentligen inte varit riktigt bra och nu är hon så medtagen och tunn att man nästan inte känner igen henne. Usch!

Förlåt för ett långt och tråkigt inlägg, jag var tvungen att få gnälla av mig lite!

Annons

2 reaktioner på ”Statusuppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s