Loppi blogbag 1-åringen

20131205-210242.jpg

I helgen hämtade jag hem Loppis Blogbag 1-åringen och det var (som vanligt) ett mycket bra innehåll. Tack Loppi för att jag fick förmånen att vara med och testa! Barnen älskar verkligen när det kommer paket från Loppi.

Detta paket innehöll:

– Lego duplo-set Detta blir en liten julklapp till vår ettåring och jag vet att det kommer att bli uppskattat. Lego är bland de bästa leksakerna tycker jag.

– Folksam Ett användbart barnkit med brännsårsplåster, brännskadegel, solskyddskräm och vattenavvisande plåster. Detta är ju jättesmidigt att ha i skötväskan ifall olyckan är framme. Kanon!

– Coops ekologiska Majskrokar Dessa glutenfria majskrokar är mina barns favoriter. De gick åt som smör i solsken! Ett plus att de är ekologiska!

– Coops ekologiska Smoothie En underbar nödlösning att ha med t ex i bilen för att pigga upp trötta och hungriga barn! Även här plus till att det är ekologiskt!

– Coops ekologiska Fruktdryck Detta är så väldigt smidigt att ha när barnen är sjuka. När de inte vill dricka så är det både gott och roligt med sugrör och fruktdryck. Plus med ekologiskt såklart!

– Kids zoo Vitaminer (c-vitamin och zink) som stora prinsessan ska få testa tänkte jag. De andra är liite för små.

– Pixi bok En praktisk liten bok som är lätt att ta med sig i krissituationer som när man åker bil eller väntar på något. Vem minns inte dessa härliga små skatter från sin egen barndom?

Annons

En reaktion på ”Loppi blogbag 1-åringen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s