Hotell-liv

20140211-220901.jpgMitt hotellrum på Scandic Anglais de senaste två nätterna

De senaste fem månaderna har jag sovit borta på hotell ganska så ofta beroende på diverse kurser och konferenser. Det sista har det nästan varit varannan vecka.

I natt är nog första gången jag haft riktiga problem med att sova. Jag blev väckt strax efter 23 av att det ramlade in ett gäng människor, varav en väldigt högljudd kvinna och minst två män i rummet bredvid. Sedan var det fest hela natten. De var så högljudda att jag hörde vad de sa när de ringde på roomservice efter mer sprit och champagne. Och de blev mer och mer berusade såklart.

Jag lyckades somna till och sov mellan ca 01 och 04 med en kudde över huvudet. Sedan var det dags igen. De blev osams om något och kvinnan skrek på de andra. Ett glas for i golvet och det skreks ännu mer. Ibland önskar jag att jag var tuffare för då hade jag nog sagt till. Men när jag checkar ut ska jag i alla fall klaga!

Brukar ni säga till när ni blir störda på hotell?

Annons

4 reaktioner på ”Hotell-liv

  1. Therese skriver:

    Skitjobbigt. Men man biter ju ihop så länge man kan och försöker sova….sen har det gått så många timmar att man snart ska upp och då är det ingen ide att gå och klaga. Fast man borde ju! Älskar annars att bo på hotell! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s