Helgen som gick

20140216-214111.jpgVa, är redan helgen slut? Den här helgen, och veckan innan den har verkligen sprungit iväg!! Detta är lite av det vi gjorde i helgen (förutom att busa och mysa med barnen såklart):

Fredag
Lilla prinsessan var sjuk och fina svärmor passade barnen tills maken kom hem. Det var en riktigt lyxig och bra mat-dag med räkmacka till förmiddagsfikat, sushi till lunch, wienerbröd på eftermiddagsfikat och libanesisk hämtmat på kvällen. Frosser kan det också kallas!

20140214-202343.jpgSjälvklart såg vi finalen av På spåret.

Lördag
Som ni vet var vi på en shoppingtur till Hjo. Tyvärr var den inte särskilt lyckad eftersom lillprinsen tappade bort sin napp och det är ingen bra grej när man är liten, trött och hungrig. Alltså fick den avbrytas i förtid och det blev inte så mycket handlat heller.

20140216-214122.jpg
På kvällen såg vi på melodifestivalen och jag var inte direkt imponerad. Fast så här i efterhand  har jag märkt att det var Ace Wilders låt som satte sig.

Söndag
Såg på morgonen att jag hade 150 olästa inlägg på Bloglovin. Hann faktiskt sitta ner och läsa de flesta av dem med mitt morgonkaffe som sällskap. Annars gick dagen åt till att ta hand om massor av tvätt! Barnen fick ett långt härligt bubbelbad och så bakade vi blåbärspaj eftersom svärföräldrarna kom på fika på eftermiddagen.

20140216-214133.jpgDen här fina tjejen kom hem från sin pappa.

Annons

2 reaktioner på ”Helgen som gick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s