Solig måndagsmorgon

Jag är ju sjukskriven för att försöka bli ordentligt frisk. Måste få upp orken och komma tillbaka till mitt vanliga jag. Men jag känner inte riktigt att det är på gång, trots snart en veckas knaprande av antibiotika. Jag har fortfarande värk i örat och halva huvudet är superkänsligt och ömt. Käken har blivit alldeles stel och så har jag konstant huvudvärk. Det är inte vad jag kallar bättring!

Så idag ringde jag sjukvårdsupplysningen för att kolla om det verkligen ska vara så här och de beordrade mig tillbaka till vårdcentralen eftersom det troligtvis har tillstött komplikationer. Så nu sitter jag och väntar på att vc ska ringa upp och ge mig en tid.

20140310-095845.jpgIdag var det dags för första dagen för båda barnen på förskolan på länge. I förra veckan fick ju lillprinsen vara ensam eftersom lilla prinsessan var så dålig. Jag fick på mig mössan och traskade iväg med barnen i vagnen och lämningen var ju smidig och så, men när jag kom hem igen så var jag helt slut.

20140310-095853.jpgDet var ljust ute när vi gick!

20140310-102146.jpgHar ni sol idag?

Annons

5 reaktioner på ”Solig måndagsmorgon

  1. Camilla skriver:

    Vi hade en underbar dag igår! Blåste bara lite väl mycket, men skönt med sol 🙂 Men vad besvärligt du har fått det, skönt du fick hjälp på vc. Håller tummarna att du snart är back on track!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s