Lovely day

20140312-193000.jpgLite soffmys innan middagen.

Idag har jag faktiskt varit ute lite grand. Jag fick skjuts till centrum av mina föräldrar för att handla lite mat och hämta ett paket. Det blev visst ett besök på Gustav & Lillan också. Dessa godbitar till lillprinsen kom jag hem med:

20140312-192909.jpg

20140312-192925.jpg

20140312-192933.jpgNär vi ätit lunch så satt mamma och jag ute i solen en liten stund. Så skönt med frisk luft och sol på näsan. L.o.v.e.l.y! Mor och far hämtade barnen på förskolan och sedan blev det mellis ute i trädgården för första gången i år. Det var väldigt populärt kan jag säga.

Nu är jag dock väldigt trött och sliten och har ont i huvudet. Kanske det blev för mycket frisk luft och sol? I vilket fall som helst blir det att ta en Ipren och lägga sig i sängen och läsa en stund.

Har ni varit ute i solen idag?

Annons

3 reaktioner på ”Lovely day

 1. Paula´s Blogg skriver:

  Vilade mest hela dagen igår..var o träffade vännen G på kvällen..idag blir det lite städ, dock har jag såå ont i händerna..dom är alldeles varma o sjuka…..
  Bilen borde också tvättas…

  Ha en fin torsdag!

  Kram

 2. Cissi skriver:

  Satt ute när lilltjejen sov och njöt av solen – sen somnade jag innan 20 igår med lätt hettande ansikte – så ja, tror det kan bli för mycket av solen ibland 😉

  Hoppas du får en bra torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s