Lördag, Formel 1 och Instagramproblem

Här började dagen redan strax efter 04 då lillprinsen vaknade. Han var blöt och hade stökat till hela sängen så det var bara att byta pyjamas och blöja och bädda om sängen medan maken fixade välling. Sedan somnade de andra två om medan jag fortfarande låg vaken när lilla prinsessan vaknade 05, så då var det var lika bra att gå upp med henne och låta de andra sova vidare.

20140315-115910.jpg

I natt har det blåst massor och på morgonen var det snöblandat regn. Det blåser fortfarande, men molntäcket har spruckit upp och nu är det mestadels sol. Jag håller mig nog inne ändå eftersom jag fortfarande är väldigt trött och sliten.

20140315-120802.jpgMaken ville såklart titta på F1 premiären från Melbourne i morse. Det är ju lite extra spännande nu när Marcus Ericsson från Sverige är med och kör. Det tycker till och med jag.

Är det förresten fler än jag som har problem med Instagram? Jag har inte kunnat lägga upp några bilder på flera dagar. Om ni vill hitta mig där så heter jag för övrigt annagranath.

Hoppas ni har en förträffligt bra lördag mina vänner!

Annons

2 reaktioner på ”Lördag, Formel 1 och Instagramproblem

  1. http://evasblogg.blogg.se skriver:

    Stackare där …trist att vara sjuk men jag tyckte oxå synd att han åkte ut jag vill nog ha ut Patrik han är den jag gillar minst där ..Benjamin är bäst klart 🙂 men det är kul att se dom alla 🙂 krya på dig å kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s