Onsdagsvab

20140409-124323.jpgLillprinsen idag på morgonen.

Idag fick jag i alla fall sova till 05:30! Inte illa va? Jag är fortsatt hemma med småttingarna och hoppas att de håller sig feberfria idag så att de kan gå till förskolan i morgon.

Igår fick jag återigen uppsöka Vårdcentralen. Örat blir liksom inte bättre och i helgen fick jag dessutom väldigt ont i käkleden precis intill det örat som jag har ont i. Detta ville inte ge med sig utan gjorde bara mer och mer ont när jag tuggade, borstade tänderna, låg på den sidan osv.

Jag fick träffa ytterligare en läkare som var väldigt mycket mer noggrann än den förra. Domen blev att jag fått en inflammation i hörselgången och nu ska jag testa att använda örondroppar (Terracortril med Polymyxin B) i en vecka. Gaah! Kan jag inte få bli helt frisk snart?

Idag blir det lugna puckar tror jag. Barnen börjar bli uttråkade och de visar starka tendenser att vilja ha ihjäl varandra så någon form av organiserad aktivitet förutom att titta på film får jag väl hitta på.

Vad gör ni idag?

Annons

2 reaktioner på ”Onsdagsvab

  1. Kristin skriver:

    Men fy, vad jobbigt men skönt att få ett svar. Hoppas att du får bli frisk snart.

    Förstår precis vad du menar med att de snart slår ihjäl varandra, vi har varit hemma i snart en månad, med lite få undantag och det märks helt klart;)

    Lycka till på imorgon!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s