Turbo

20140407-100613.jpg

För ett litet tag sedan fick vi hem filmen Turbo i brevlådan. Hela familjen bänkade sig framför TV:n och vi var tre av fem som såg hela. Stora prinsessan (11 år) gillade den nog mest av alla. Lillprinsen (1,5 år) hade svårt att sitta stilla längre stunder och även lilla prinsessan (3 år) kom och gick lite under filmen.

Handlingen:
”En högoktanig komedi i 3D om en snigel vars högsta dröm är att bli racerförare. När han en dag, till sin försiktige brorsas förskräckelse, mirakulöst blir supersnabb ser hans dröm ut att gå i uppfyllelse. Turbo blir kompis med en skara sköna lirare och sätter sitt hjärta och skal på spel för att hjälpa dem att uppnå sina drömmar innan han satsar på sin egen; att vinna Indy 500, världens största racerlopp…”

Vi vuxna tyckte filmen var kul och den hade ett fint och tänkvärt budskap att man ska tro på sig själv och att man aldrig ska ge upp sina drömmar, hur stora de än är. Detta kommer nog att bli en favorit i samlingen.

Annons

3 reaktioner på ”Turbo

  1. Ida skriver:

    Åh, måste nog skaffa den här filmen till min dotter! När jag först hörde talas om den ratade jag den direkt, jag menar, hur kul låter det med en racersnigel? Haha, måste nog ge den en chans. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s