Vilken dag!

Jag måste ju berätta om min torsdag den 22 maj. Det var en av de bästa dagarna jag haft på länge!

Jag var uppe redan klockan 04 (efter typ 4,5 timmars sömn) och så kom en taxi och hämtade mig 05:30. Det var en pirrig Anna som satte sig på morgontåget till Stockholm. Som tur är så fick jag väldigt trevligt sällskap på tåget och pratade hela vägen, så nerverna glömdes bort!

20140523-063408.jpgJag kom lite sent och fick smyga in och sätta mig längst bak och vänta på första pausen.

20140523-063428.jpgPrecis innan lunch var det min tur att prata. Här blir jag påannonserad av en av arrangörerna. Det var en häftig upplevelse att prata inför så många människor (någonstans mellan 150 och 200 personer var där) och få så bra respons. Det var många som kom fram efteråt och berömde och det är så kul!

20140523-063435.jpgDet var underbar sommarvärme hela dagen, men det missade ju jag eftersom jag var på konferens hela dagen. När vi kom ut på kvällen var det helt fantastiskt väder och vi som hade föreläst satte oss på en uteservering (Blekholmen tror jag) och tog ett glas vin och varvade ner.

Hela dagen gav en otrolig kick och detta kommer jag att leva på länge!

Annons

3 reaktioner på ”Vilken dag!

  1. Camilla skriver:

    Vad duktig du var! Vad pratade du om? Visst får man en kick av sånt där, att man grejar det?! Har själv pratat inför en biosalong full med arbetslösa ungdomar, bla om hur man skriver cv. Det var verkligen givande och skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s