Trött måndagsmorgon

20140623-080255-28975381.jpgGod morgon från en trött mamma idag.

Vad är resultatet av besöket på jourcentralen igår då:
Efter två timmar konstaterades följande – sänkan var lite förhöjd så lillprinsen har/har haft en infektion i kroppen och det är definitivt inte bara tänder när de är så pass hög feber fick vi veta. Han var röd i ena örat så han kan ha haft eller vara på gång att få öroninflammation. Prickarna var troligen en följd efter febern och svullnad i ansiktet såg de inte någon.

I vilket fall som helst så hade de ingen riktig förklaring till varför han mådde så dåligt igår och verkade ha så ont… Vi ska ge smärtstillande vid behov och återkomma om febern kommer tillbaka eller han blir märkbart sämre.
Jahapp…

Eftersom lillprinsen inte har kunnat komma till ro ordentligt i natt och inte visat något större intresse av att sova så får barnen vara hemma från förskolan idag också. Vi föräldrar börjar bli riktigt trötta och slitna nu också på grund av oron och sömnbrist och då är ju tyvärr inte humöret på topp hos oss heller.

Men nu är det måndag. Ny dag och ny vecka. Håller tummarna för att den blir bra!

 

Annons

2 reaktioner på ”Trött måndagsmorgon

  1. Åsa i Åsele skriver:

    Skönt de inte hittade något allvarligt fel på Lilla Prinsen. Men samtidigt denna fras ‘avvakta återkom ifall han blir sämre’ det känns ju inte heller bra.

  2. Camilla skriver:

    Ojoj, låter inte roligt…hoppas han snart är piggare och att alla får sova ordentligt! Vet hur det är med sömnbrist…zzz…och oro på det gör ju inte livet till någon höjdare..kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s