En sista

balloon(Bildkälla)

God morgon f.r.e.d.a.g! Då kör vi en sista (förhoppningsvis halv) arbetsdag innan semestern tycker jag!

Idag är den stora tröttheten tillbaka. Båda barnen vaknade precis när vi lagt oss vid 22:30 igår kväll. Lilla prinsessan ville ha vatten och ”apesin” (dvs medicin) och när vi kollade tempen så hade hon feber. Hon somnade om relativt fort.

Lillprinsen däremot var pigg och vaken och igång fram till 01:10. Jag satt uppe med honom så jag kan erkänna att jag är rätt så trött efter bara fyra timmars sömn. Jag kan tillägga att båda barnen vaknar runt 06, även om de varit vakna på natten. Det kan inte vara så nyttigt för någon att hålla på så här i längden tänker jag. Just nu är planen att testa att byta sängar och få nya sovrutiner för barnen.

brimnes-dagbaddstomme-med--lador__0159176_PE315614_S4Igår var mannen och jag på IKEA och tittade på nya sängar till barnen. Vi tänkte byta till fullstora sängar direkt och har hittat denna ”dagbädd” som heter Brimnes. Den går att dra ut så att det blir en bredare säng. Då kan vi ligga bredvid barnen vid nattning och när de är sjuka. Dessutom har den två förvaringslådor under och det är aldrig fel i ett barnrum.

Nu hoppas vi bara på att kunna få bärhjälp och tillgång till kärra så snart det bara går så att barnen kan få sina nya sängar.

Nu ska jag ta tag i min sista arbetsdag innan semestern. Ta vara på er dag!

 

Annons

2 reaktioner på ”En sista

 1. Camilla skriver:

  Vad besvärligt ni har det..hoppas det blir bättre här under semestern med sömn och sjukdomar! Smart med den där sängen, att man kan göra den bredare! Kanske nåt för lillan med när hon blir lite större. Tack för tips! Och snart semester för dig, härligt!

 2. Paula´s Blogg skriver:

  Oj, inte kul med lilla tösen! Hoppas att det går fort över!
  Hoppas att dagen går fort så du slipper på semester 🙂 Här skiner solen från en klarblå himmel idag 🙂 Härligt, härligt :))
  Blir att åka o handla efter lunchen idag!

  Ha en härlig dag!

  Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s