En dag i Borås Djurpark

IMG_6975I slutet av juli var vi en dag i Borås Djurpark med de små barnen och mannens lillebror (lilla prinsessans gudfader). Vilken underbar dag vi har hade. Det var fantastiskt skönt väder med lite lagom varmt och lite lagom med blåst.

IMG_6976Vi tittade på nästan alla djuren, klappade grisar på barnens zoo och lekte på lekplatser. Till lunch hade vi med oss korv och grillade på en av de fasta grillplatserna. Jag måste säga att Borås Djurpark är en av de mest familjevänliga ställena jag varit på. Det är gott om ställen att vila och fika på och toaletter mm är fräscht. Man kan ha med sig picknick-saker och är inte tvungen att äta på restaurangerna om man inte vill.

IMG_6974Båda barnen ville gärna testa att rida och lyckan var stor när de fick testa.

IMG_6977Elefanterna på savannen var på bushumör.

IMG_6978Lite selfies hann vi också med.

Borås djurpark är inte så stor som till exempel Kolmården, men den är mysig och det känns som att man kommer nära djuren. Det är precis lagom med en heldag här när barnen är som våra (2 och 3 år). Vi förköpte biljetter via mobilen på vägen dit och sedan var det bara att visa i en särskild kassa och slippa stå i kö. Det är också ett plus när man har otåliga småbarn med sig!

Har du besökt någon djurpark i år?

En reaktion på ”En dag i Borås Djurpark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s