En stor dag

IMG_7116Onsdagen den 20 augusti, usch vad tiden går!

Detta är en stor dag för mig. Det är inte varje dag man släpper iväg en stor tjej som börjar i sexan! Hon fixade kläder redan igår kväll och morse så piffade  hon och stod med plattång för att få till frisyren. Nu börjar hon bli stor!

IMG_7114Så här tjusig var hon i morse.

Idag blir det nog mestadels en lugn hemmadag. Dammsugning, vika tvätt, disk och annat står på schemat. Jag hoppas också få en lugn stund med min bok jag läser just nu. Den är så mysig! Jag skriver en recension åt er när jag läst färdigt.

IMG_7110I morse efter vällingen såg det ut så här i soffan. Två småttingar med var sin Iphone. Det är den lugnaste stunden på dagen innan de fått upp farten med bus och annat.

IMG_7112Själv är jag lite orolig för min vikt… någon har lämnat detta i vår kyl! (Resten av lillprinsens födelsedagstårta från igår.) Hur ska jag kunna hålla mig när jag ser detta varje gång jag öppnar kylen?

Vad ska ni hitta på idag?

Annons

En reaktion på ”En stor dag

  1. Paula´s Blogg skriver:

    Vad god tårtan ser ut 🙂 Nu är vi hemma o imorgon åker dottern till Helsingfors för att börja studera! Idag ser det ut som att det nog blir en sväng till stan igen…jag som tänkte städa! Men men inte tar vi det så allvarligt..kanske man bara skulle dammsuga?
    Tänk vad åren går fort! C ( dottern) är redan 20 år!
    Ha en fin torsdag!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s