En sista augustitorsdag

IMG_7274God torsdagsmorgon på er!

Jisses, vart tog augusti vägen? Månaden har bara sprungit iväg. Jag har snart jobbat en vecka och det känns på allvar som att jag inte haft semester. Tröttheten är stor om vi säger så! Om jag hade fått sova på nätterna så hade jag kanske varit piggare. I natt har jag varit uppe hos lillprinsen och försökt få honom att somna om mellan midnatt och 03:30.

Det blev förresten inte ”en sån där dag” igår. Dagen repade sig och även om jag var trött och sliten så hade jag ingen överdriven otur eller gjorde klantiga saker eller så. Det är ju skönt att det kan vända åt det hållet också!

Idag är det återigen dags för förskola och jobb, en kortare arbetsdag för mig och då kan jag hämta barnen tidigare också. Det ska bli så skönt! Ikväll ska jag på ett litet födelsedagsfirande och det ska bli mysigt. Idag fyller också min fina kollega K år. Hipp hipp hurra för henne!

Vad har ni för planer idag?

En reaktion på ”En sista augustitorsdag

  1. Cissi skriver:

    Hade planer på att städa inför helgen.. Istället blev det sängen och väldigt mycket bitterhet över hur långt det är kvar av graviditeten… Men men, får ta nya tag imorgon..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s