Ett andra besök på hotel Pigalle

För lite drygt en månad sedan var det dags för mitt (andra) och makens (första) besök på Hotel Pigalle. En barnfri övernattning på ett hotell med perfekt läge i Göteborg och fantastisk atmosfär var precis vad vi behövde! Här kan ni för övrigt läsa om mitt förra besök.

IMG_7298Så här mysig är lobbyn som också rymmer härliga Bar Amuse.

IMG_7300Så här fint var rummet vi fick den här gången. Inget rum är det andra likt och det gör det ännu roligare att komma tillbaka. Detta var riktigt stort med en sov-del och en vardagsrums-del med badrummet i mitten. Jag älskar den lyxiga känslan som de tjocka heltäckningsmattorna och alla välarbetade detaljer ger.

IMG_7301Badrummet går inte av för hackor det heller.

IMG_7299Här är bilder från Restaurant Atelier, som också är frukostmatsal. Frukosten är så god här med mer kvalitet istället för kvantitet. Det gillar jag!

Detta var ett besök vi kommer att leva på länge. Vi shoppade, njöt av varandras sällskap, myste på rummet och åt en otroligt god middag i restaurangen som ni ska få läsa mer om senare. Vi åkte hemåt med rejält laddade batterier kan jag säga.

Jag tycker att Hotel Pigalle är det bästa hotell jag övernattat på och hoppas att jag får möjligheten att återkomma många gånger.

Annons

3 reaktioner på ”Ett andra besök på hotel Pigalle

  1. Paula´s Blogg skriver:

    Godmorgon på dej! Ja, visst är det behövligt att ladda batterierna ibland 🙂 Nu är det längesen vi var. Hade planerat in en helg i oktober, jag fyller ju år den 24. Men så ryktas det om att dottern C kommer hem den veckan. Så nu vet vi inte hur vi gör då. Hade ju menat oss till Helsingfors. Det klarnar väl snart 🙂
    Ha nu en skön helg!

    Kramelikram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s