Buzzador – Stand´n Stuff!

IMG_7484Nu senast vi åt tacos passade vi på att testa Old El Paso:s nyhet Stand ‘n’ Stuff. I vanliga fall brukar vi äta med de mjuka runda tortilla bröden och nachochips, men nu hade vi via Buzzador fått möjlighet att testa något nytt. Stand ‘n’ Stuff är alltså båtformade mjuka tortillabröd som man fyller istället för vanliga tortillas eller tacoskal/tubs eller liknande.

Barnen tyckte att det var lätt att äta från dem. I vanliga fall får de allt i små högar på tallrikarna och äter med sked men nu kunde de äta precis som oss andra och det var jättekul. Ville man ställa ifrån sig båten under måltiden var det bara att ställa dem på tallriken utan att allt ramlade. Visst, lite trillar det ur när man biter, men det gör det ju i vanliga fall också. Plus att de här inte sprack och det gillar jag!

IMG_7486God smak, lätta att äta och håller ihop bra. Gillades nog mest av mig och barnen och är min nya favorit till tacosen!IMG_7483Både gott och lätt-ätit!

Om man ska säga något negativt så är det att det saknades anvisningar för värmning i micron, fast det nämns att de kan värmas både i micro och i vanlig ugn.

Vill du också vara med och marknadsföra och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att också bli en Buzzador. Det är superenkelt att gå med, och sen får du erbjudanden om olika kampanjer som du själv får välja om du vill delta i eller inte. Om du vill delta i en kampanj och kommer med, så får du hem en produkt som du och dina vänner ska testa, och sen avlägger du en enkel rapport om hur det gått. Klicka här för mer information.

Annons

En reaktion på ”Buzzador – Stand´n Stuff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s