Två dagar i Stockholm

IMG_7730I torsdags blev jag hämtad av en taxi 05:30 och körde mig till Axamo flygplats. Sedan flög jag för första gången på nästan 20 år.

IMG_7731Efter ca en timma landade vi på Arlanda och själva flygningen gick jättebra! Jag var lite nervös innan, men bara jag var igenom säkerhetskontrollen så släppte det värsta. Tack snälla ni för alla lyckönskningar!

Vi tog Arlanda express in till centralen och gick sedan upp till Scandic Sergel Plaza, där konferensen var. Det var skönt att komma i god tid istället för att behöva stressa från tåget och komma för sent för en gångs skull.

Efter lunchen tog vi en promenad och förflyttade vi oss till Spårvagnshallarna för en annan del av konferensen, release av nya Lex och kvällens mingel och middag.

IMG_7732En något suddig bild tagen utanför Spårvagnshallarna, där middagen ägde rum. Huset på bilden är varuhuset ”Öhmans” från TV-serien Varuhuset berättade någon på kvällen när vi skulle hem och då var jag ju tvungen att ta fram mobilen och fota.

Som vanligt har det varit två roliga och nyttiga dagar. Förutom allt det viktiga i programmet har vi också såklart träffat en massa trevliga människor och ätit väldigt god mat! Däremot har vi inte hunnit med en enda minuts shopping! Vi har helt enkelt inte haft tid.

I fredags framåt lunch avvek vi lite tidigare än de andra och tog tåget hem.

IMG_7747Hej då Stockholm!

Den här resan hade jag inte med mig någon dator eller Ipad och därför har det varit lite glest mellan blogginläggen. På sätt och vis har det varit väldigt skönt. Jag somnade snabbt i torsdags och fick ihop åtta timmars sömn i ett streck. Det kan jag nästan inte minnas när det hände senast!

2 reaktioner på ”Två dagar i Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s